Ervaringen met Noni

Sinds mij werd verteld over de nonisap, ben ik dit meteen gaan proberen.
Ik ben ernstig ziek en leef op B12 injecties en slik anbole steroide, dit om tóch wat energie te krijgen, ik KON NIET MEER.
Na de eerst dosis nonisap (per ongeluk een melkgas vol) dronk, heb ik een week niet geslapen hahaha, ik ging maar door.
Nu doseer ik de aanbevolen hoeveelhoud en drink dit puur.
Ik ben super energiek en geestelijk een stuk vrolijker.
Dit product moet kenbaar gemaakt worden aan de vele zieken in de maatschappij.
Het kost even, maar het resultaat is verbluffend!!
Ik hoor u denken, eerst zien en dan geloven. Ik zeg: GEWOON DOEN!

Succes allemaal
Groet Ellen
Ellen van de P. uit Egmond aan Zee (2011)


Ik had 2 jaar last van van urine infecties had alles al geprobeerd! Tot ik NONI ondekte. Mijn leven is een stuk verbeterd, geen last meer. Mijn urine is zuiver ook puistjes zijn verdwenen.
Babs uit Amsterdam (jan 2010)


NONI sap kwam tegelijk met het begin van mijn nieuwe leven. Misschien toeval maar hoe langer ik het gebruik en hoe meer ik erover weet des te minder dit toevallig lijkt te zijn. In 1999 werd ik gevloerd door MS. Na de diagnose stortte ik ineen, temeer ik ook een vorm van reuma heb waardoor mijn leven vol met pijn en ellende zou gaan zijn. Een zeer moeilijke periode volgde. Nu heb ik een bedrijf, een eigen huis, twee prachtige dochters, Juna en Zhila van mijn aanstaande vrouw Natasha. Ja we gaan trouwen, het kan niet op. Ik ben gelukkig en voel me niet kapot te krijgen. Je kan ons gezin volgen op onze weblog http://tasjan.web-log.nl Waarom gaat het nu zo goed met mij en mijn Natasha? Is het toeval dat dit allemaal is begonnen toen wij NONI ontdekten? Mijn buurvrouw wees mij destijds op NONI. Sceptisch als ik ben, peinsde ik er niet over NONI te gaan gebruiken. Ik vond het maar vage onzin en ik geloofde alleen maar dat de wetenschap mij zou kunnen helpen. Laat ik duidelijk zijn, ik geloof nog steeds in de wetenschap en ben dankbaar dat het VUMC MS-centrum Amsterdam mij helpt met MS te leven en de ziekte te remmen door o.a. Tysabri. Toch vind ik het mijn plicht om mensen op NONI te wijzen. NONI geeft mij energie, ik voel me een stuk fitter dan zonder NONI, ik zit lekker in mijn vel, ik ben een flink aantal overtollige kilo’s kwijt geraakt. Een aantal vrienden van mij heeft flessen van mij gekregen om verschillende redenen en hun reacties sterken mij nog meer om NONI te gaan verkopen.
Jan van Z. (jan 2008)


Gebruik sinds enkele maanden nonisap van Pura Vitta. Ik heb gelukkig zelf nergens echt last van, maar merk wel een enorm verschil in de hoeveelheid energie die ik nu heb. Ook mijn stoelgang is direct verbeterd.
Matijn R. uit Amsterdam (Jan. 2008)


Ik ben op vakantie in Suriname, maar omdat ik altijd veel vocht vast houd en het in mijn enkels en benen gaat zitten heb ik twee avonden lang de nonibladeren voor mijn voet gebonden. En ja, je raad het, mijn enkels zien er weer prachtig uit.
I.Bo (Dec. 2007)


Tijdens mijn vakantie in de Cook islands (3 1/2 week) ben ik (man 45 jaar) uit interesse begonnen met het eten van pure noni vruchten. De struiken groeien daar gewoon als onkruid langs de weg. Ik heb ook nog een fles noni sap mee naar huis genomen en een pot noni capsules. Ik mankeerde niets. Toch merkte is verandereringen in mijn lichaam: mijn geheugen is verbeterd. Ik herinner me ineens de meest kleine details. Wonderderlijk. Ik voel me 'verfrist', mijn huid ziet er beter uit (alsof het onderhuids bindweefsel steviger is geworden. Ook had ik geen last van een jet lag na de retourvlucht. Tijdens een snorkeltrip werd ik op het koraal geworpen en liep drie diepe snijwonden op in mijn bovenbeen (bijna een cm diep). Het genas zeer snel en je ziet er al bijna niets meer van. (uiteraard heb ik de wond wel goed gereinigd met sterilon en jodiumzalf). Maar toch...
George D. uit Breda (Nov. 2007)


Ik heb heel snel veranderingen gezien. Ik voelde mij laatste maanden zonder energie heel down en moe. Heb bloed laten onderzoeken, niks aan de hand. Toen ben ik aangeraden door een vriend die deze fruit in zijn tuin heeft en zelf sap van maakt, om de sap hiervan in te nemen. Hij gaf mij een flesje die hij bij zich had tijdens een reis en had mij geraadpleegd om op internet te kijken, omdat ze dit product in Nederland ook verkopen. Zodoende ben ik tot dit product gekomen. Heel interessant en ongelooflijk. Ik heb twee keer per dag een borrelglasje ingenomen zoals hij mij dit hebt geadviseerd. Vies, OK maar voor wat voor energie je hiervan krijgt zal je niet weten. Mijn huis, na zoveel maanden heb ik die ene avond van top tot teen opgeruimd. Op kantoor, hebben ze mij gevraagd wat er aan de hand is, dat ik zoveel energie heb. Het helpt echt. Ik gebruik het nu een keer per dag, is genoeg voor mij. Trouwens het geeft je mijn gezicht ziet er zo schoon uit, geen puisjes meer. Die ene kennis van mij na een herseninfart is hij 99% opgeknapt en sinds die tijd (2000) nooit meer verkouden geworden. Alleen, het smaakt vies en stinkt.
F. Mercera uit Capelle a/d IJssel (2007)


Ik neem nog maar enkele weken noni. Ik slaap beter graag info over de werking met diabetici en overgewicht.
Lissens M. uit Hoge Jan (2007)Deel ook uw ervaring over het gebruik van Noni.

Naam
E-mail
Woonplaats
Land
Uw ervaring